Elfstedentocht 2018

Op de valreep is het ook in 2018 mogelijk om in TTL verband mee te doen aan de Friese elfstedentocht.  Tweede pinksterdag is in 2018 op 21 mei. Heb je belangstelling meld je dan bij Peter Hartman. De kosten zijn €22,50. Let op: de inschrijving sluit op 1 december a.s.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Cursus fietsnavigatie

Albert Jansen organiseerde een tweetal avonden waarin op een hands-on manier aspecten rondom fietsnavigatie werden uitgelegd. Deelnemers zijn na de cursus in staat om zelf routes te maken en aan te passen om deze vervolgens op de Garmin te plaatsen. Ongeveer 12 clubleden luisterden geboeid toe.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

TTL feliciteert Hans Greefhorst

11 November opent de nieuwe winkel van Hans Greefhorst. Aan de buitenkant een mooie strakke zwarte loods, aan de binnenkant twee verdiepingen met mooie fietsen, accessoires en gezellige aankleding met bijvoorbeeld een oude met olie doordrenkte werkbank. TTL feliciteert Hans Greefhorst met de prachtige winkel en hoopt dat de ondersteuning die we al jaren van Hans krijgen in de toekomst op dezelfde prettige wijze wordt voortgezet.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Nieuwe webmaster gevonden

De redactie is blij om te kunnen melden dat er een nieuwe webmaster gevonden is! Hans Hagmeijer is bereid het stokje over te nemen. Dat jullie Hans niet kennen kan kloppen want Hans en zijn vrouw wonen net een maand in Leusden. Ze zijn gekomen vanuit Heteren en daar onderhield Hans de website van zijn fietsclub daar. Ze zijn nu net lid geworden van TTL en gezien hun liefde voor fietsen zul je ze volgend seizoen ongetwijfeld tegen komen bij een clubrit. Welkom Hans!

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Tallin – Leusden

Piet van Nimwegen vloog naar Tallinn en fietste slingerend door Estland, Letland, Litouwen, Polen, Duitsland (Oost en West) naar huis. Zijn  ervaringen  tekende hij op in een mooi verhaal dat je in de volgende Steeds Vooruit kunt lezen. Ook stuurde hij een behoorlijk aantal foto’s mee, te veel voor de Steeds Vooruit. Daarom  deze foto’s alvast als sneak preview op deze pagina.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Contributie 2018


Graag zou de penningmeester de contributies vóór 1 januari 2018 willen ontvangen. Als de dure decembermaand het niet toelaat dan toch graag uiterlijk 15 januari 2018. De deadline voor verenigingen om leden af te melden bij de NTFU is 31 januari. In de periode tussen 15 januari en 31 januari zullen, indien nodig, de onvermijdelijke herinneringen verstuurd worden. Gezien de ervaringen van afgelopen jaar zal daar streng mee omgegaan moeten worden. Als de contributie niet uiterlijk 31 januari is betaald, zal je worden afgemeldt bij de NTFU en is ook het lidmaatschap bij TTL beëindigd. Maar dat laat je toch niet gebeuren?

De contributiebedragen zijn onveranderd € 50 voor hoofdleden en voor de gezinsleden (B-leden) € 40 en ook de bankrekening is ongewijzigd: IBAN NL32 RABO 0335 9674 18.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Clubkampioenschap 2017

Als je voor die felbegeerde trofee in aanmerking wil komen moet je de stand opmaken over de periode 1 november 2016 t/m 31 oktober 2017. Je ritten van 20 kilometer of meer tellen mee voor het klassement, het woon-werk verkeer mag je meetellen als de enkele reis minimaal 20 kilometer bedraagt. De uitgebreide regels staan op de site onder het tabblad “fietsen”. Mail je stand naar clubkilometers@gmail.com.
Graag inleveren voor 8 november. De clubkampioenen worden tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van 2018 bekend gemaakt en gehuldigd.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Slotrit seizoen 2017: 28 oktober 10:00

Zaterdag 28 oktober wordt de slotrit van het seizoen 2017 verreden. Start om 10:00 bij Fort33 voor zowel race als MTB. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch bij de Til. Aanvangstijd van de lunch volgt later deze week. Houdt nieuwsbrief en website in de gaten.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen