ATB: 100 km over de Heuvelrug

Het is er vorig jaar niet van gekomen, maar dit jaar doen we hem weer! 100 km de Heuvelrug op. Voor de doorgewinterde atb’er, en voor de afwisseling van de wegritten. Voor zover ik heb kunnen ontdekken geen concurrerende andere (belangrijke) ritten. Leuk als je mee wilt rijden. Concept is bekend: zeker 5 uur op de pedalen, uitdagende rit met tussenstop voor koffie ergens op de helft. Atb-Sticker voor de Heuvelrug noodzakelijk. Dit jaar richting Rhenen. Noteer de datum in je agenda en stuur een mailtje als je mee wilt doen (Gerard.file@gmail.com). Zaterdag 17 juni is de geplande datum, eventuele uitwijkdatum in geval van slecht weer: weekje later op 24 juni. Start om 08:30 bij Theo Meijer Sport.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Carpoolen naar Tsjechië?

Wie gaat met eigen vervoer naar Tsjechië en heeft plaats voor medereizigers en dito plaats voor de fiets?

Diegene die iemand mee kunnen nemen kunnen per e-mail contact opnemen met Martin Geuke en daarbij aangeven hoeveel plaatsen zij beschikbaar hebben voor mens en fiets. Beschikbare plaatsen zullen worden vermeld op de inschrijflijst van de website. Degenen die mee willen rijden kunnen daarop zelf contact opnemen met een aanbieder. 

Dit alles graag vóór 1 mei zodat mensen die na die datum nog een plekje zoeken nog even de tijd hebben om zelf actie op kunnen ondernemen. De reisleiding zal niet zelf vervoer gaan regelen.

Tot slot: Een aantal mensen hebben geannuleerd, voor laat-boekers is er wellicht nog plaats.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Start dinsdagavondritten

In de nacht van zaterdag 25  maart op zondag 26 maart gaat de zomertijd weer in. Vanaf dinsdag 28 maart starten daarom weer de populaire dinsdagavondritten. De toercommissie heeft er dit jaar behoorlijk aan moeten trekken om genoeg voorrijders te krijgen. Het schema staat inmiddels op de website. Met heel veel inspanning is dat gelukt. Mocht je alsnog goesting hebben om ook één of twee avonden voor te rijden meld je dan bij de toercommissie.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Bestelronde kleding 15 t/m 21 maart !!

Vanaf woensdag 15 maart 2017 is er weer een paskledingset bij Bike Drive. Dinsdag 21 maart wil Balans de paskledingset al weer terug hebben, dus de termijnen zijn kort. Voor degenen die nog niet eerder kleding hebben besteld kan er dus vanaf nu worden gepast en besteld. Uiteraard kunnen ook de leden die niet hoeven te passen nu ook weer nieuwe kleding (en accessoires) bestellen.
In week 13 wordt de bestelling bij Balans gedaan en dan mag je verwachten dat begin mei de bestelde kleding zal worden geleverd. Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Chris Trentelman rit 4 maart

De openingsrit van het raceseizoen, de zgn. Chris Trentelman rit trok 25 deelnemers. Gezamenlijk vertrokken zij vanaf Theo Meijer Sport naar Café de Engel in Wijk bij Duurstede waar de penningmeester trakteerde op koffie en appeltaart.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Chris Trentelman trofee voor Eduard Knape

Vanwege verhuizing naar Almere heeft Eduard Knape afscheid genomen van de toercommissie.  Als waardering voor zijn jarenlange inzet werd hem tijdens de Algemene Leden Vergadering de Chris Trentelman trofee uitgereikt.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Chris Trentelmanrit vanaf Theo Meijer Sport

Zaterdag 4 maart a.s. is de aftrap van het raceseizoen. Op de ALV is besloten om vanaf nu de clubritten in het weekend te laten vertrekken vanaf Theo Meijer Sport. De weekritten houden als vertrekpunt Fort33. Het gaat hier om een proef van één jaar, daarna volgt een evaluatie.

Vertrek zaterdag is om 09:00 vanaf Theo Meijer Sport en natuurlijk is er ook deze keer weer appeltaart (desgewenst met slagroom) en koffie van de penningmeester.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen