Slotrit seizoen 2017: 28 oktober 10:00

Zaterdag 28 oktober wordt de slotrit van het seizoen 2017 verreden. Start om 10:00 bij Fort33 voor zowel race als MTB. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch bij de Til. Aanvangstijd van de lunch volgt later deze week. Houdt nieuwsbrief en website in de gaten.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Vacature: Webmaster

Onlangs is er overleg geweest met een delegatie van het bestuur en redactie plus een aantal leden over hoe TTL beter voor het voetlicht te krijgen en in elk geval de vergrijzing enigszins om te buigen naar verjonging. Één van de uitkomsten is dat de website naast het informeren van bestaande leden duidelijker gericht moet zijn op informeren van potentieel nieuwe leden, bij voorkeur uit een wat jongere doelgroep. Dat houdt in dat de website een make-over krijgt en wellicht wordt er een geheel nieuwe website gebouwd. Voor de huidige  webmaster een mooi moment om het stokje, na bijna 6 jaar trouwe dienst,  door te geven aan een opvolger.

Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Vacature: Coördinator Heuvel Valleitocht

Sta je open voor een tijdelijke spannende bijdrage aan onze TTL en vind je omgaan met mensen leuk, dan is deze oproep voor jou bedoeld.

Voor onze HVT staat er al veel in de steigers. Er zijn vernieuwde routes die het afgelopen jaar veel waardering kregen. Hulde aan Tijs en Albert en anderen, die dit onderhouden. Ook zijn er lijstjes met vrijwilligers die deze tocht mogelijk maken zoals bij de inschrijving, het uitzetten van de tocht, ophalen van pijlen en wat er maar te doen valt voor, tijdens en na een tocht. Dit kun je als een draaiboek beschouwen. Er zijn ook enkele ideeën voor doorontwikkeling van de HVT. Kortom er is een goede basis. Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Nieuwe winkel Hans Greefhorst

Hans Greefhorst is al jaren lang een trouwe sponsor van TTL bouwt aan zijn nieuwe winkel. TTL vind het ook mooi te zien dat het door ondernemers uit Leusden gebouwd en geïnstalleerd is. Een reden voor TTL eens vast een kijkje te nemen in het nieuwe pand. Tussen alle inrichting en bouwactiviteiten is al te zien dat het heel mooi wordt. Team Greefhorst: Nog een paar weken doorbijten tussen de containers, schuren en bouwrommel en dan is het zo ver. Het is het meer dan waard! Er ontstaat een hypermoderne winkel en werkplaats waarin alle nieuwe ontwikkelingen op milieu en energie techniek toegepast zijn. De opening van de nieuwe winkel is op 10 november en dan mag iedereen komen kijken en zien waar alle activiteiten toe geleidt hebben.

De foto’s geven een beeld het nu nog is en hoe het straks gaat worden.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Kozakkenputtocht 2017: 694 deelnemers

Ondanks de eerdere vooruitzichten vandaag prima weer tijdens de Hans Greefhorst kozakkenputtocht 2017. In totaal 694 deelnemers gebruikten de mogelijkheid om op de MTB of veldritfiets delen van landgoed den Treek te doorkruisen die de rest van het jaar gesloten zijn. De beheerders van landgoed den Treek worden bedankt voor de gastvrijheid!

Één deelnemer mist een  sleutel met een wit hoesje. Waarschijnlijk verloren op de parkeerplaats bij Fort33. De vinder kan zich melden bij webmaster@toerfietsleusden.nl.

 

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Piet4Kids

Het is gelukt! Afgelopen 3 dagen hebben we voor kinderen met stofwisselingsziekten met 120 deelnemers bijna € 200.000,00 bij elkaar gefietst in de Pyreneeën. Dankzij jullie sponsorbijdrage is dit gelukt en hebben wij daaraan bijna € 2000,00 kunnen bijdragen. De omstandigheden variëerden van zon tot 2°C en natte sneeuw, maar altijd met saamhorigheid en veel plezier.

Eén van de dagimpressies moet je zeker even kijken voor een sfeerindruk en als bewijs dat jullie held echt heeft gefietst en de sponsoring waard was. Copieer de link en zoek de beelden maar op op de aangegeven tijdstippen. Word je zelf enthousiast om mee te doen, kijk dan eens op de site van Ride4kids.nl.

Dag 1 goed weer: https://vimeo.com/233693102 (wie vindt me? 0:06)
Dag 2 slecht weer: https://vimeo.com/233859782 (0:14 en 1:04)
Dag 3 eind goed al goed: https://vimeo.com/234028371 (1:44)

Nogmaals hartelijk dank voor jullie aanmoedigingen, meeleven en bijdragen voor verder onderzoek naar oplossingen voor deze akelige ziekte.

Hans Inkenhaag leverde een artikel aan voor de Steeds Vooruit. Dat kwam helaas te laat voor het septembernummer dus dat zien jullie in het novembernummer.

 

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Getrouwd: Carolien en Paul !

Incidenteel ontvingen we wel eens een geboortekaartje maar een trouwfoto van een pas getrouwd stelletje nog nooit. De primeur is voor TTL leden Paul van de Loo en Carolien de Boer. Zij trouwden 1 september jl. in de Luberon (Frankrijk). Gefeliciteerd beiden en geniet er van!

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

De groeten uit de Pyreneeën

In de meest recente nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat Hans Inkenhaag en Piet Backer de Ride4Kids rijden. Als “bewijs” daarvoor bijgaande foto van Hans Inkenhaag.

 

 

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen