Ik ga op vakantie en…..

Net als de Steeds Vooruit kan ook de website wel wat input van leden gebruiken. Een leuke manier die je niet veel moeite hoeft te kosten is om op je vakantiebestemmming een foto te maken van je ritje op racefiets of MTB. Stuur deze dan naar redactie@toerfietsleusden.nl en vermeld even waar en wie je bent.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Wanted: kopij Steeds Vooruit 4

Vrijdag 14 juli is al weer de deadline voor Steeds Vooruit nummer 4. De redactie ziet tot nu toe voor dit nummer nog wel héél weinig kopij. Mocht je dit weekend opeens inspiratie krijgen om fietservaringen in een mooi verhaal te gieten, een goed wielerboek te recenseren of mooi fietsmateriaal onder de aandacht te brengen dan is de redactie je zeer dankbaar. Het resultaat kun je per mail toesturen aan redactie@toerfietsleusden.nl.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Het jubileumfeest 35 jaar TTL gaat door!  

Tot 20 juni is er gelegenheid geweest je op te geven voor het jubileumfeest op 7 oktober aanstaande bij hoeve Groot Zandbrink. De evenementencommissie is erg blij dat haar voorbereidingen beloond zijn met een groot aantal aanmeldingen. Het minimum aantal van 50  inschrijvingen, dat nodig was om het feest te kunnen houden, is ruimschoots gepasseerd. Sterker nog, met de 80 aanmeldingen is het feest in feite uitverkocht. Helaas laten het programma en de capaciteit van Groot Zandbrink niet meer aanmeldingen toe.

De ervaring leert dat er altijd wel mensen zijn niet kunnen komen vanwege onvoorziene omstandigheden. Daarom gaat de Evenementencommissie een reserve inschrijflijst aanleggen. In geval van afzeggingen kan er dan aangevuld worden vanuit deze lijst. Wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Als je het jammer vind dat je je nog niet aangemeld hebt dan kan dan nog, maar uitsluitend op de reservelijst! evenementen@toerfietsleusden.nl

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

17 Juni: TTL Summer trail (MTB)

Op 17 juni wordt onder aanvoering van Gerard Filé een MTB rit gereden over een afstand van maar liefst 81 kilometer. Gerard verkende de route en meldt 830 hoogtemeters en 35 klimmen en klimmetjes. Met de droogte van de laatste tijd wordt er ook nog flink geploegd in mul zand en in de  buurt van Rhenen zijn er prachtige woudreuzen te bewonderen.

In tegenstelling tot eerdere aankondigingen zal de start zijn om 08:30 bij Fort33. Er is een geplande koffiestop na 53 kilometer  bij de 3 zussen in Veenendaal. Dat is net na het heftigste stuk bij Kwintelooijen en daarna is het nog maar 28 kilometer  naar huis.

De GPX kun je vinden in onze routebank. Inschrijven is niet nodig, start dus op 17 juni om 08:30 bij  Fort33.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Vertrekpunt alle clubritten: Fort33

Op verzoek van leden heeft het bestuur besloten om per 1 juni a.s. alle clubritten weer te laten vertrekken vanaf Fort33. Vertrek vanaf Theo Meijer Sport heeft niet opgeleverd waar op gehoopt werd en bovendien is met de aanleg van het nieuwe fietspad de route om Leusden uit te komen sterk verbeterd.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

TTL lustrumfeest 35 jaar (al ingeschreven?)

Dit jaar bestaat TTL 35 jaar. Op zaterdag 7 oktober organiseert de evenementencommissie een feestmiddag/-avond om het 35 jarige jubileum van de club te vieren met onze leden en partners.
DAAR WIL JE TOCH BIJ ZIJN !!!! Locatie:  Groot Zandbrink Postweg 2, 3831 SE Leusden.

Programma:

  • 14.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • Wandeling langs de nieuw aangelegde Modderbeek of een leuke rondleiding op het bedrijf Groot Zandbrink
  • Bierproeverij van De Volle Maat uit Achterveld, aansluitend borrelen
  • Gezellig samen eten
  • Afsluiting 20:00 uur.

Wij hopen op een grote opkomst!!!!

Geef je zo snel mogelijk op – UITERLIJK VOOR 20 JUNI – door een mailtje te sturen naar: evenementen@toerfietsleusden.nl en het overmaken van € 10,- p.p. op rekening van TT Leusden: NL 32 RABO 0335967418 onder vermelding van “jubileum 35”.

Let op, pas na betaling ben je definitief ingeschreven!!!!

Wij hopen op een grote opkomst  van minimaal 50 personen. Groot Zandbrink is een zeer gewilde feestlocatie en daarom zijn wij blij dat we deze plek hebben  kunnen reserveren. 20 juni moeten wij definitief beslissen.
Het ligt  aan jullie enthousiasme of het feest doorgaat!!!!

N.B. Het slotfeest komt dit jaar te vervallen. De bekendmaking van de clubkampioenen zal plaatsvinden op de nieuwjaarsborrel van 2018.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

In plaats van kaarten (2)

Op de foto staan onze clubleden tussen de koolzaadvelden ergens in de buurt van Dresden.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen