Nieuwe hoofdbezorger

postbode

In de laatste Steeds Vooruit kondigden Niek en Hanny van Denderen aan een punt te willen zetten achter hun hoofdbezorgerschap van de Steeds Vooruit. Voor hun opvolging hebben zich een aantal mensen gemeld, een aantal met parttime beschikbaarheid. Uiteindelijk is de keus gevallen op Marc van Greunsven. Hij zal met ingang van de volgende Steeds Vooruit het hoofdbezorgerschap op zich nemen. De redactie bedankt Niek en Hanny voor hun jarenlange inzet, de kandidaten die het niet zijn geworden voor hun aanmelding en wenst Marc veel succes bij de uitvoering van zijn nieuwe job.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Inleveren kilometers 2015/2016

kilometerteller

Na de slotrit van 29 oktober is het voor de meeste mensen tijd om de balans op te maken en de kilometers die gereden zijn van 1 november 2015 t/m 31 oktober 2016 bij elkaar op te tellen. De toercommissie ontvangt jouw overzicht graag, uiterlijk eerste week november, per e-mail op clubkilometers@gmail.com. Huldiging van de kampioenen zal plaats vinden tijdens de feestavond op 26 november.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Slotrit 29 oktober

TheoMeijerSportDe slotrit, ook wel seizoenswissel genoemd, staat voor zaterdag 29 oktober in de agenda. Sponsor Theo Meijer Sport biedt ons vanaf 09:30 een kopje koffie aan en om 10:00 uur is het dan vertrek voor zowel de race-fietsers als de ATB’ers. Voor vertrek zal er een groepsfoto worden gemaakt. Het dikke bandenrondje (partners welkom) vertrekt om 11:00. Voor allen geldt: Vertrek vanaf Theo Meijer Sport.

Vanaf 13:00 uur is het dan verzamelen bij de Til om met een gezamenlijke lunch het seizoen echt af te sluiten.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

TTL op Bikemotion

bikemotionDit weekend, van 21 t/m 23 oktober is de BikeMotion beurs. In de stand van Balans, onze kledingleverancier, staan een aantal van onze minder spraakzame leden in de nieuwste clubkleding. Verder in het assortiment o.a. overschoenen, beenstukken, sokken, bandana etc.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Dankzegging

bloemen_evertEvert van Ginkel onderging een knie operatie en stuurde onderstaande dankzegging:

“Vandaag ben ik verrast met een kleurrijk boeket bloemen namens TTL. Hartelijk dank daarvoor. Ook voor alle andere attenties en aandacht. Ik kan melden dat het herstel ¬†goed verloopt. Maar het zal nog een paar maanden vergen voor de racefiets of MTB weer bestegen kan worden. Hartelijke groet Evert van Ginkel”

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen