De groeten vanaf de Radstadter Tauern

Naast wat klimmetjes op de racefiets bedwongen Ad de Greef, Anja Zandbergen en kinderen op de E-bike ook de Radstadter Tauern.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Wie durft? “Waypoint MTB marathon” op 14 oktober

Andermaal een onvervalst Paul van de Loo intiatief: Deze MTB tocht van 130 km wordt op 14 oktober georganiseerd door de Toerclub Rijssen.

Waar gaat het om?
De “Waypoint MTB marathon” op 14 oktober vanuit Rijssen. De afstand is 130km op de gps. Meer informatie op: de NTFU website
Voor deze tocht moet vooraf worden ingeschreven via de voorinschrijving op de website van de NTFU. Kosten zijn 17 euro. Dit is inclusief 3 verzorgde stops, Garmin bandana, warme maaltijd en consumpties na afloop !! Inschrijving is mogelijk vanaf 1 september. Dit filmpje op Youtube geeft een indruk van deze tocht.
Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

TTL is nu ook een club op Strava

Een aantal leden zullen het al gebruiken om eigen prestaties digitaal vast te leggen: Strava. Paul van de Loo was zo attent om een TTL club op Strava te maken. Aan de rechterkant van de website onder de buienradar zie je vanaf nu een overzicht van de laatst gereden ritten van mensen die lid zijn van de virtuele TTL. Wil je meer ritten zien of wil je meer details zoals de route dan kan je doorklikken naar de Strava website. Lid worden van de virtuele TTL club kan door met het eigen account in te loggen op de Strava website en daar TTL op te zoeken in de clubs. Nog geen Strava lid : Bekijk hier de TTL Strava clubpagina.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

De groeten uit Enkhuizen

Doen we het of doen we het niet vandaag: Het rondje Markermeer editie 2017. Uiteindelijk namen een aantal mensen het “risico” en dat pakte goed uit. Met redelijk gunstige wind werd rond de middag Enkhuizen gehaald.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

De groeten uit Rauris

Eduard en Zilla met hun oudste kleinkind onderweg van Rauris naar Kolm-Saigurn. Jong geleerd, oud gedaan.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

De groeten vanuit de Grand Bernard

Harriëtte en Piet Backer zijn op vakantie in het aosta dal en ter voorbereiding op Ride4kids in september alvast samen 2000 hoogtemeters gemaakt op de prachtige Grand Bernard.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Fietswereld Hans Greefhorst Kozakkenputtocht helpers gezocht

Op 1 oktober wordt voor de 20ste keer de Fietswereld Hans Greefhorst Kozakkenputtocht georganiseerd. Een bewezen mooie en succesvolle toertocht. Om dit allemaal te realiseren hebben we veel helpers nodig. Hoewel zich al redelijk wat helpers hebben aangemeld hebben kunnen we nog wel wat krachten gebruiken. Zowel bij het uitzetten van de route als voor de verkeersregeling. Aanmelden kan per e-mail bij de coördinator Peter Hartman.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

START2BIKE MTB korte cursus vaardig(er) op de MTB

Als voorbereiding op de Hans Greefhorst Kozakkenputtocht organiseert TTL in september een korte cursus vaardig(er) op de MTB. Meer details op de pagina trainingen & cursussen.

Voor leden van TTL zijn de trainingen gratis en voor niet leden €37,50. Voor dat bedrag ben je dan lid van de Nederlandse Tour en Fiets Unie en via die organisatie ook verzekerd. Als je lid wordt van TTL wordt dit bedrag verrekend met de kosten van het lidmaatschap.

 

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen