Jaarvergadering dinsdag 28 februari

Dinsdag 28 februari is de TTL jaarvergadering om 20:00 in de vergaderruimte van onze sponsor Theo Meijer Sport (Rij dus niet naar de Til). Dit jaar een agenda met belangrijke punten zoals de toekomst van TTL en startlocatie van de clubritten. De Steeds Vooruit van januari is het kerkboekje waarin je de agenda en bijbehorende stukken vind.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Inschrijving voorjaarstrainingen geopend

Ook dit jaar heeft het trainersgilde weer een bont palet aan trainingen samengesteld. De wake-up training (vorig jaar nog bekend als fit het voorjaar in) start op zondagochtend 5 maart. Door op de oranje knop “Trainingen & Cursussen” te klikken zie je hoe je kunt inschrijven.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Evenementen & Trainingen

Bestuur, trainers en organisatoren van onze eigen tochten vonden informatie over evenementen en trainingen moeilijk vindbaar op de website en zouden daarvoor graag een opvallender plekje op de website zien.  Vanaf heden vind je daarom aan de rechterkant een aantal opvallende knoppen die hopelijk tegemoet komen aan hun vraag. Knoppen zullen worden aangepast aan de actualiteit, dus nu nog geen knop over de Kozakkenkputtocht. Oproep aan allen om relevante informatie voor “achter” de knoppen tijdig aan te leveren.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Dinsdagavond voorrijders gezocht

De dinsdagavondrit is de drukst bezochte rit in het TTL wielerseizoen. Bij deze rit bedenken voorrijders een mooie route en houden iedereen bij een tempo tussen de 25 en 29 km/u uit de wind. Momenteel hebben zich 10 voorrijders gemeld bij de toercommissie wat zou betekenen dat iedere voorrijder 4 keer mag voorfietsen. De toercommissie zou daar graag 2 keer per seizoen van maken. Als je tijd en zin hebt om ook voorrijder te worden meld je dan per e-mail bij de toercommissie. De avonden dat je voorrijdt worden altijd in overleg vastgesteld.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Contributie betaling (derde oproep!)

De penningmeester doet andermaal een oproep aan de leden die hun contributie 2017 nog niet betaald hebben om dat per omgaande te doen. Voor iedereen die  lid was per 1 januari 2017 (en dat ben je als je niet voor 31 december 2016 hebt opgezegd) moet namelijk binnenkort de afdracht aan de NTFU worden betaald.   De contributiebedragen zijn onveranderd € 50 voor hoofdleden en voor de gezinsleden (B-leden) € 40 en ook de bankrekening is ongewijzigd: IBAN NL32 RABO 0335 9674 18.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Toerprogramma 2017

Niet omdat het moet maar omdat het de afgelopen jaren in februari kon, start het seizoen op 4 februari met een clubrit met een aangepaste afstand en ongetwijfeld een snelheid die past bij het begin van het seizoen. Mooie gelegenheid om langzamerhand in vorm te komen. De toercommissie programmeerde twee nieuwe ritten. De Zuid-Veluwetocht op 25 februari en de Veluviatocht op 25 maart.

Zie hier het toerprogramma tot 1 mei 2017.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Aankondiging algemene ledenvergadering 28 februari 2017

Dinsdag 28 februari wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Aanvang is om 20:00 uur en de locatie is Theo Meijer Sport aan de Plantageweg 6. Vergaderstukken zijn opgenomen in de Steeds Vooruit nummer 1 van 2017.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen