Bestelronde kleding najaar 2016

Kleding_achterkantBinnen het bestuur is afgesproken dat er jaarlijks twee bestelrondes zullen zijn voor de nieuwe clubkleding. In het voorjaar is de eerste ronde geweest en nu is  het al weer  tijd om de tweede bestelronde  te organiseren.

Als alles  volgens  planning verloopt zal er in  week 36 (6- t/m 10 september)  bij Bike Drive een paskleding set zijn (ook voor onze dames!). De paskleding zal een winterset zijn maar het is uiteraard ook mogelijk om nog zomerkleding te bestellen.

Let op! Passen en bestellen alleen in week 36, daarna gaat de bestelling de deur uit, zodat jullie met de sluitingsrit de nieuwe  kleding kunnen dragen.

Voor prijzen zie deze prijslijst. Er zal ook een prijslijst bij Bike Drive liggen.

Voor vragen en/of klachten moet je  niet bij Bike Drive zijn maar bij Toon Brons.    

Geplaatst in Nieuws | 2 Reacties

Markermeertocht 2016

markermeer_2016_1Na het slechte weer van afgelopen woensdag vandaag een zonnige herkansing van de Markermeerronde 2016.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Kozakkenputtocht 2 oktober a.s. Vrijwilligers gezocht!

IMG_3490Op 2 oktober is het weer zo ver. De mooiste MTB tocht uit de wijde omgeving, georganiseerd door TTL. De langste route wordt 50 km de kortste blijft 35. De routemakers hebben weer veel tijd gestoken in het verlengen en verbeteren van de route. De verlenging is gevonden op bospaden dus niet op asfalt. Mooie singeltracks, pittige klimmetjes alles zit er in. Vele handen maken licht werk, wil je mee helpen om de TTL MTB tocht weer tot een succes te maken meld je dan aan bij Peter.Hartman@hotmail.com en/of bij e.van.ginkel@hotmail.com en fredenankie@casema.nl.

Hoe meer publiciteit, hoe hoger de opkomst. Mocht je nog een mooi plekje weten voor deze flyer dan helpt dat weer mooi mee.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Markermeertocht nu op 17 augustus.

Gerard_Markermeer_2016In verband met de verwachtte weersomstandigheden werd de Markermeertocht van 10 augustus afgelast. 17 Augustus staat als reservedatum in de toerkalender, ook weer afhankelijk van het weer. Berichtgeving daarover  op de website.

Gerard Filé was eigenwijs en ging 10 augustus en ging toch (zie  foto hiernaast). Onderweg één buitje maar andere bronnen in Noord-Holland melden de hele ochtend forse buien. Weersvoorspellingen blijven lastig, ook  voor amateurs.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

TTL Klassieker: 10 augustus rondje Markermeer

Enkhuizen

Na het rondje Ijsselmeer afgelopen juli is dit appeltje-eitje. Het rondje Markermeer op woensdag 10 augustus. Ruim 200 km met als verste punt Enkhuizen. Start, alleen bij goed weer, is om 08:00 vanaf de IJsbreker. Mochten de weersomstandigheden tegenvallen dan loopt de nieuwsvoorziening via het forum en is 17 augustus de reservedatum.

De route is al beschikbaar als gpx bestand.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen