Rubriek “in plaats van kaarten” weer geopend

Twee jaar geleden een groot succes, vorig jaar iets minder: De rubriek “In plaats van kaarten”. Vanaf je fietsvakantie adres hoef je alleen maar op de send knop van je telefoon te drukken om een leuke fietsfoto te versturen en zo je fietsmaatjes jaloers te maken. Versturen kan naar redactie@toerfietsleusden.nl.Oh ja vermeld er wel even bij waar je bent.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Voorfietsschema bijgewerkt

Het voorfietsschema is bijgewerkt tot eind augustus. Ondanks herhaalde oproepen van de toercommissie hebben zich niet voldoende voorfietsers gemeld. Er zitten dus lege plekken in het schema. Nogmaals een dringende oproep aan alle leden om zich, als je in de gelegenheid bent, aan te melden bij de toercommissie als voorrijder!

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

TTL lustrumfeest 35 jaar

Dit jaar bestaat TTL 35 jaar. Op zaterdag 7 oktober organiseert de evenementencommissie een feestmiddag/-avond om het 35 jarige jubileum van de club te vieren met onze leden en partners.
DAAR WIL JE TOCH BIJ ZIJN !!!! Locatie:  Groot Zandbrink Postweg 2, 3831 SE Leusden.

Programma:

  • 14.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • Wandeling langs de nieuw aangelegde Modderbeek of een leuke rondleiding op het bedrijf Groot Zandbrink
  • Bierproeverij van De Volle Maat uit Achterveld, aansluitend borrelen
  • Gezellig samen eten
  • Afsluiting 20:00 uur.

Wij hopen op een grote opkomst!!!!

Geef je zo snel mogelijk op – UITERLIJK VOOR 20 JUNI – door een mailtje te sturen naar: evenementen@toerfietsleusden.nl en het overmaken van € 10,- p.p. op rekening van TT Leusden: NL 32 RABO 0335967418 onder vermelding van “jubileum 35”.

Let op, pas na betaling ben je definitief ingeschreven!!!!

Wij hopen op een grote opkomst  van minimaal 50 personen. Groot Zandbrink is een zeer gewilde feestlocatie en daarom zijn wij blij dat we deze plek hebben  kunnen reserveren. 20 juni moeten wij definitief beslissen.
Het ligt  aan jullie enthousiasme of het feest doorgaat!!!!

N.B. Het slotfeest komt dit jaar te vervallen. De bekendmaking van de clubkampioenen zal plaatsvinden op de nieuwjaarsborrel van 2018.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Jan Schulte overleden

Vanochtend hoorde en las Guus Meijeringh dat oud TTL-lid Jan Schulte is overleden. Met Jan hebben Guus en ook andere TTL- leden in het verleden heel veel kilometers gereden in het binnen- en buitenland. Jan was ziek en de afgelopen maanden zijn Ans Bensdorp en Gerard van Doornik nog een aantal keren bij Jan op bezoek geweest. Helaas kon Jan de laatste weken geen bezoek meer ontvangen.

Twee jaar geleden is zijn echtgenote eveneens aan een slopende ziekte overleden.

Wij hebben Jan altijd gekend als een fijn, sociaal en humoristisch fietsmaatje.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

ATB: 100 km over de Heuvelrug

Het is er vorig jaar niet van gekomen, maar dit jaar doen we hem weer! 100 km de Heuvelrug op. Voor de doorgewinterde atb’er, en voor de afwisseling van de wegritten. Voor zover ik heb kunnen ontdekken geen concurrerende andere (belangrijke) ritten. Leuk als je mee wilt rijden. Concept is bekend: zeker 5 uur op de pedalen, uitdagende rit met tussenstop voor koffie ergens op de helft. Atb-Sticker voor de Heuvelrug noodzakelijk. Dit jaar richting Rhenen. Noteer de datum in je agenda en stuur een mailtje als je mee wilt doen (Gerard.file@gmail.com). Zaterdag 17 juni is de geplande datum, eventuele uitwijkdatum in geval van slecht weer: weekje later op 24 juni. Start om 08:30 bij Theo Meijer Sport.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Carpoolen naar Tsjechië?

Wie gaat met eigen vervoer naar Tsjechië en heeft plaats voor medereizigers en dito plaats voor de fiets?

Diegene die iemand mee kunnen nemen kunnen per e-mail contact opnemen met Martin Geuke en daarbij aangeven hoeveel plaatsen zij beschikbaar hebben voor mens en fiets. Beschikbare plaatsen zullen worden vermeld op de inschrijflijst van de website. Degenen die mee willen rijden kunnen daarop zelf contact opnemen met een aanbieder. 

Dit alles graag vóór 1 mei zodat mensen die na die datum nog een plekje zoeken nog even de tijd hebben om zelf actie op kunnen ondernemen. De reisleiding zal niet zelf vervoer gaan regelen.

Tot slot: Een aantal mensen hebben geannuleerd, voor laat-boekers is er wellicht nog plaats.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Start dinsdagavondritten

In de nacht van zaterdag 25  maart op zondag 26 maart gaat de zomertijd weer in. Vanaf dinsdag 28 maart starten daarom weer de populaire dinsdagavondritten. De toercommissie heeft er dit jaar behoorlijk aan moeten trekken om genoeg voorrijders te krijgen. Het schema staat inmiddels op de website. Met heel veel inspanning is dat gelukt. Mocht je alsnog goesting hebben om ook één of twee avonden voor te rijden meld je dan bij de toercommissie.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen