Nieuwe indeling clubritten

SONY DSCEen maand of twee geleden heeft iedereen kennis kunnen nemen van de voorgestelde nieuwe indeling van de clubritten. Op dit voorstel is door diverse mensen gereageerd en een aantal wijzigingsvoorstellen zijn verwerkt in de definitieve indeling zoals die vanaf komend seizoen zal gelden.

Nieuw is de functie van toerleider. De toerleider is toezichthouder op het niet overschrijden van de maximale snelheid en bepaalt de route. Daarnaast zal er op de dinsdagavond een nieuwe groep met een gemiddelde snelheid van 23 km/u gaan rijden, met deze groep zullen voorrijders meerijden. De bestaande dinsdagavondgroep blijft overigens gewoon bestaan. De hele indeling kun je lezen op de pagina clubritten.

In verband met deze wijzigingen is de toercommissie op zoek naar mensen die de rol van toerleider en/of voorrijder op zich willen nemen. Als je met enige regelmaat te zien bent in het TTL peleton en je hebt trek in deze functie meld je dan per mail bij de toercommissie.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie