Koninklijke onderscheiding Flip Mijzen

Flip Mijzen heeft op 26 april een koninklijke onderscheiding ontvangen, lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij was initiatiefnemer  van de trainingen van de Trim-Toerclub Leusden (TTL), zoals de “Woman on Wheels” en later gevolgd door de “Start2 Bike” en “Wake-up” trainingen. In dat kader heeft hij ook een aantal interessante clinics verzorgd.
Zijn verdiensten liggen vooral bij FORT 33, voorheen IJsbreker. Flip Mijzen is al vanaf de oprichting voorzitter van het jongerencentrum. Samen met alle vrijwilligers en beroepskrachten heeft hij er voor gezorgd dat dit jeugdcentrum een belangrijke rol heeft verworven in de Leusdense gemeenschap.
Zoals de meeste lintjes ontvangers was Flip was naar het gemeentehuis gelokt voor  een veronderstelde afspraak met de nieuwe wethouder. Hij was zeer verrast zijn familie en medebestuursleden van Fort 33 te ontmoeten voor de uitreiking.

Namens TTL een hartelijke felicitatie toegewenst.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.