Dinsdagavond voorrijders

Van april t/m augustus staan er elke dinsdag om 19:00 uur twee voorfietsers voor jullie klaar bij de Fort33 om je met 25 à 29 km/u over een mooie route te loodsen.

De lengte van de rit wordt bepaald door de voorrijders en hangt af van hoe lang de zon ons bijlicht, echter de uiterste streeftijd dat we in Leusden terug zijn is 21.30 uur.

In onderstaand overzicht behalve de voorrijd(st)ers ook het tijdstip dat de zon onder gaat en het aantal kilometers dat we die avond afleggen.

Mocht je nog meer kilometers willen doen en er deze avond nog een stukje aan vast willen plakken, dan doe je dat voor eigen rekening en risico en kun je “varen” op de tijden die in onderstaande tabel staan.

Let wel: de “zon onder”-tijden zijn bij benadering en wij (TTL) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor mogelijke afwijkingen in deze gegevens.

(Het schema voor juli en augustus wordt in de loop van juni bekend gemaakt).

Snelheden maximaal en gemiddeld.

C groep maximaal 29 km/h dat is gemiddeld ongeveer  25 km/h

D-groep  maximaal 27 km/h dat is gemiddeld ongeveer 23 km/h

Omdat het een beetje afwachten is hoeveel deelnemers de D-groep zal trekken en het aantal voorrijd(st)ers beperkt is zal bij belangstelling voor beide groepen het volgende scenario worden gevolgd.

De voorrijd(st)ers zullen zich splitsen over beide groepen. Dat betekent dat er per groep maar een voorrijder is. We rekenen op ieders medewerking om te rouleren op kop.

DatumVoorfietser 1Voorfietser 2AfstandZon onder

Geef een reactie