Recragroep

Een van de jongste groepen van TTL is de ReCragroep. De naam zegt het al: de ReCragroep is de fietsgroep van TTL voor leden, die niet meer zo hard hoeven, maar toch een behoorlijke afstand willen rijden. En vooral ook koffiepauze willen houden op de zaterdagochtend.
De gemiddelde snelheid varieert van 23 tot 25 km. per rit, afhankelijk van het terrein en de wind. de maximale afstand is beperkt tot 75 km. op de zaterdag. Met als uitersten: Radio Kootwijk, Wolfheze, De Stichtse Brug, Breukelen, wijk bij Duurstede of Harderwijk.
Op dinsdagavond  varieert afstand -afhankelijk van de zonsondergang- van 40 km aan het begin of het eind van het seizoen tot ruim 50 km. in het hoogseizoen. Ook hier weer een gemiddelde van rond de 23 -25 km. per uur. Hier staat nog wel eens een rondje Lage Vuursche , Spakenburg, Amerongen of Putten op het programma
De ReCragroep bestaat inmiddels ruim drie jaar en er verschijnt doorgaans een vaste kern aan de start. Je kunt ervoor kiezen om uit de wind gehouden te worden of op kop te rijden, meestal regelt zich dat vanzelf. Belangrijk is ook dat de fietstochten gebruikt worden om eens even bij te praten onderweg. Samen uit Samen thuis is hier geen loze kreet. Er wordt altijd zo gereden, dat achterblijven niet noodzakelijk is. gebeurt het onverhoeds toch een keer dan wacht de groep. Pech wordt gezamenlijk verholpen.