gratis proeflidmaatschap

Misschien fiets je al een tijdje en wil je wel eens ervaren hoe het is om in een groep te fietsen. Maar je weet niet zeker of het iets voor je is of niet. Je hebt begrijpelijke vragen als: kan ik het tempo wel bijhouden; is het niet gevaarlijk; wachten ze op me als ik achterop raak; houden ze rekening met me als beginner en houden ze zich wel aan de verkeersregels.

Om een antwoord te kunnen geven op die vragen kent TTL het gratis proeflidmaatschap van een maand. In die periode kun je kennismaken met het fietsen in TTL-verband in de verschillende groepen van Recra (gem 23 km.) tot A-groep (gem. 32 km.). Na het proeflidmaatschap kun je besluiten of je lid wordt van TTL.
Je kunt je aanmelden voor het proeflidmaatschap door het onderstaande formulier in te vullen.
Tevens kun je vanaf 12 maart deelnemen aan de wakeup training voor clubleden. Deze wordt gedurende acht zaterdagen gegeven door eigen trainers van de club.

Tijdens het proeflidmaatschap zijn jouw fiets en persoonlijke eigendommen verzekerd via de NTFU. De NTFU is de koepelorganisatie voor fietsclubs in Nederland. Daarbij zijn inmiddels ruim 60000 fietsers aangesloten.
Daarvoor is het noodzakelijk, dat je de gegevens in het formulier invult. Als je besluit geen lid te worden van TTL dan worden de gegevens weer uit de administratie verwijderd.

Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van de vereniging is het noodzakelijk, dat TTL jouw gegevens opneemt in de administratie, maar ook dat we je periodiek informeren over de vereniging en haar sportactiviteiten.
Ook willen we bijzondere gebeurtenissen en soms ook foto’s en filmpjes van je op de TTL-website en op social media plaatsen.
Wij hebben dit vastgelegd in onze privacy verklaring, die je op deze website kun lezen.
Wij vragen jouw toestemming om jouw gegevens volgens deze privacy verklaring te mogen verwerken. Je verleent deze toestemming door dit aan te vinken in het veld toestemming of bezwaar
Als je bezwaar hebt tegen een of meer onderdelen van de privacy verklaring, kun je dat hieronder aangeven in het veld bezwaren aangeven waartegen je bezwaar hebt.
Jouw toestemming kun je ieder moment intrekken. Hiervoor is een formulier beschikbaar in het gedeelte van de website, dat voor leden toegankelijk is.