Klimtijdrit Amersfoort 19 augustus

De Stichting Wielerpromotie Amersfoort organiseert dit jaar op vrijdag 19 augustus om 19:30 uur weer de klimtijdrit op de Hugo de Grootlaan. De aanvang is 19:30 uur. Je kunt deelnemen op de racefiets, step, MTB en met de gewone stadsfiets. Er zijn in totaal acht categorieën> neem je deel op de racefiets of de MTB dan kun je na de klim deelnemen aan een afvalrace. De start van de klimtijdritten wordt verzorgd door paralympisch triatleet Jetze Plat. Meer informatie: Lavuelta033.nl

Dikke bandenrace
Op woensdag 29 juni om 14:30 uur is er voor jongens en meisjes van 2 t/m 12 jaar de Lavuelta033 DikkeBandenRace. De race wordt gehouden op Sportpark Zielhorst. De deelname is gratis.

Goede doel van dit jaar
Het goede doel van de stichting is dit jaar: help kinderen aan een fiets. Ofwel: het vervangen/opknappen van de leenfietsen van Wielervereniging Eemland voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Ze zijn bestemd voor kinderen die niet over een eigen fiets (kunnen) beschikken en ook om jongeren te laten instromen die de financiële middelen missen om een racefiets te kopen. Bij je inschrijving voor de klimtijdrit kan je een klein bedrag extra overmaken.