toerprogramma 2021

Het toerprogramma 2020 start officieel op de eerste zaterdag / zondag van maart. Dat betekent niet, dat er in de winter niet doorgereden kan worden. Het betekent in de meeste gevallen, dat er op woensdag en zondag gestart om 09:00 uur bij Fort33 gestart wordt. De Recragroep start in de winter op zaterdag om 09:30 uur, eveneens bij Fort 33. Maar omdat het weer niet altijd mee wil werken is er geen tevoren vastgelegd programma. In plaats daarvan kun je ook een oproep doen op het forum als het weer goed genoeg is en je zin hebt in een winterrit.

Het programma voor 2020, zoals dat door de toercommissie is samengesteld, zie je in de agenda hieronder.
Door met de muis over een rit te gaan krijg je de bijzonderheden in beeld.

Bij deelname aan toertochten buiten de regio kunnen er carpoolafspraken gemaakt worden via het forum of whatsapp.

agenda
TTL  heeft de adviezen van de NTFU met betrekking tot de Corona risico’s overgenomen. In de praktijk komt het erop neer, dat we een aantal tochten (niet de reguliere clubritten) rijden met een groep van maximaal tien personen. Willen meer mensen aan een van dee tocht deelnemen, dan vindt een splitsing plaats. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen moet je je daarvoor van te voren aanmelden. Dit kan online via een van de groepsagenda’s. Als daar sprake van is, dan staat dit vermeld in de toeragenda.

Voor de  agenda van de B-groep kun je hier klikken; voor de  agenda van de C-groep hier en voor die van de Recragroep hier.
De handleiding voor het egobuik van e agenda vind je hier.

[ai1ec view=”monthly”]