TTL Tacx training intern

Virtueel in de kou, toch enorm zweten en ventilator op maximaal. Dit overkomt je als je samen met anderen online fietst. Iedere woensdag, zaterdag en zondag om 09:30 zolang het buiten onder de 3 graden is of het wegdek vies en nat is.
Wil je met je virtuele trainer mee doen en heb je de Tacx app dan meldt je aan bij Albert Janssen. Dat kan ook per mail op het adres tacx@toerfietsleusden.nl.
Hij zet je in de Desktop Tacx app zodat je weet welke film er wordt gereden. Het leuke van online rijden is dat je elkaar ziet, het wattage jij en de anderen trappen en wat je positie is.
Voor de mensen die al een virtuele trainer hebben is het al duidelijk dat een berg ook daadwerkelijk aanvoelt als een berg en 10% ook echt 10% is. Daar wordt je dus ook beter door.
In Nederland de Alpen of Pyrenee├źn beklimmen kan dan dus gewoon, lekker voor als we weer naar het buitenland kunnen en daar de mooie beklimmingen doen. Dan is het dubbel genieten omdat je al gewend bent om lange klimmen te doen en kun je neer van de omgeving genieten zonder enorm af te zien. Want eerlijk is eerlijk niets mooier dan in het echt te fietsen en de wind te voelen met een heerlijk zonnetje. Virtueel komt dichtbij dat gevoel en is een mooi alternatief?.