7 oktober TTL – Greefhorst Kozakkenputtocht

De 21ste TTL – Greefhorst Kozakkenputtocht voor MTB’ers vindt dit jaar plaats op zondag 7 oktober. De tocht voert de deelnemers door de bossen in de omgeving van de Kozakkenput. Er ligt een parcours klaar van 35 of 50 km. met 400 hoogtemeters.
De start is tussen 09:00 uur en 10:00 uur bij Fort 33, Bavoortseweg 25. Inschrijven ter plekke, ook met het scan & Go systeem. De kosten bedragen vijf euro. NTFU- en KNWU-leden betalen voer euro. Deelname voor de jeugd onder de twaalf jaar is gratis.

TTL heeft voor het in goede banen leiden van deze tocht de beschikking over een aantal vrijwillige verkeersregelaars. Niettemin zijn nog regelaars nodig. Belangstellenden kunnen zich opgeven met behulp van dit formulier. Het lidmaatschap van TTL is daarbij geen vereiste. Na opgave krijgen de vrijwilligers een inlogcode voor een gratis cursus verkeersregelaar.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 7 oktober TTL – Greefhorst Kozakkenputtocht

najaarsklassieker: ronde van Vlaanderen

In het kader van de TTL-najaarsklassiekers staat al jaren de Ronde van Vlaanderen op het programma. Fors klimwerk op de kasseien in Vlaanderen en bekende kuitenbijters als de Muur van Geraardsbergen, de Berendries,  Paterberg en de Oude Kwaremont staan de deelnemers. En niet te vergeten tussen de heuvels nog de ” gewone” kasseienstroken. Vijf leden van TTL hebben deze herfst de 100 km. Ronde van Vlaanderen gereden. Pascal van Tielraden, Gerard Filé, Piet Bakker, Ad de Greef en Albert Jansen hebben ook dit jaar ervaren, dat de kasseien lastig klimmen zijn. De 1000 hoogtemeters werden afgelegd in uitstekend weer. Bijgaande foto geeft een goed beeld van de zwaarte van de kasseienstroken.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor najaarsklassieker: ronde van Vlaanderen

start2bike mtb training van start

De jaarlijkse TTL-start2bike mtb training is onder ideale weersomstandigheden van start gegaan. Negen deelnemers (zie bijgaande foto) hebben hun remwaardigheden kunnen trainen in de Treek.
Leden en niet leden van TTL kunnen zich in de start2bike m,tb training grondig voorbereiden op het nieuwe mtb seizoen onder leiding van gecertificeerde TTL-trainers.
De komende vier zondagen komen in de training de diverse MTB-aspecten aan de orde.
Deelnemers zijn aan het eind van de training klaar om de Greefhorst Kozakkenputtocht op 7 oktober mee te kunnen rijden.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor start2bike mtb training van start

TTL najaarsklassiekers van start

De Ronde naar Kinderdijk was op 1 september het startsein voor de TTL najaarsklassiekers. 14 mensen gingen van start voor “het rondje kinderdijk”, de eerst najaarsklassieker van TTL. Dit najaar staan nog de Ronde van Vlaanderen (14 september) en de Greefhorst Kozakkenputtocht (7 oktober) op het programma.
In Vianen werd richting Kinderdijk het min of meer bekende fietsterrein verlaten en voerde de route langs onder andere langs Goudriaan, Groot Ammers richting Kinderdijk. Rustig tussen de toeristen van over de hele wereld door reden we rustig richting Brandwijk waar onze reisleider Pascal van Tielraden “Gasterij De Donk” gevonden had, Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor TTL najaarsklassiekers van start