Fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht succesvol

De traditionele Fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht was ook dit jaar weer de opening van het winterseizoen van TTL.  785 deelnemers konden kiezen uit een tocht van 25 of 50 kilometer door het gebied van Landgoed Den Treek Henschoten.
Een deel van het landgoed was speciaal voor deze tocht opengesteld.  Daarnaast voerde de tocht langs onder meer de Pyramide van Austerlitz, het Vogelwater en de Veenplas

 

 

 

 

TTL mocht van de deelnemers veel complimenten in ontvangst nemen over de goede en veilige organisatie. TTL kan zich bij het organiseren van de Kozakkeputtocht verheugen in de steun van zo’n vijftig vrijwilligers  voor het uitzetten van de route, het regelen van het verkeer, het opruimen van  het bos en de inschrijving bij de start. Op Fietsen van Greefhorst kon een beroep gedaan. worden als het gaat om de publiciteitsborden, de verzorgingspost en de technische serviceverlening; Jumbo Wahle sponsorde de de lunchpakketten en op het publicatiebord van AFAS was twee weken lang de aankondiging te lezen. Fort 33 was ook dit jaar weer een gastvrije startplaats. En zonder medewerking van Landgoed Den Treek Henschoten had een deel van de tocht niet gefietst kunnen worden. Bijgaande foto’s laten een kleine impressie zien. Wil je meer foto’s zien, dan kan dat via deze link.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht succesvol

Keistad Fietsfestival 11 – 14 oktober

In Amersfoort vindt van 11 tot en met 14 oktober het eerste Keistad Fietsfestival plaats. Het opent op 11 oktober met het International Cycling Film Festival in Filmtheater De Lieve Vrouw. Hoogtepunt is de grote Fiets Fair met allerlei activiteiten, workshops, clinics en foodtrucks. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 13 oktober in De Nieuwe Stad.

Daarnaast zijn er diverse lezingen, toertochten, de Kids Night Ride, een MTB en wielrentoertocht.  Op het adres Kamp 16 Amersfoort is het fiets pop up cafe geopend.  Hier kun je letterlijk naar binnen  fietsen en jouw fiets veilig neerzetten onder het genot van een kopje koffie/thee.

Meer informatie kun  je op www.keistadfietsfestival.nl vinden.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Keistad Fietsfestival 11 – 14 oktober

Voorbereidingen fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht in volle gang

Het kan niemand ontgaan zijn de afgelopen dagen. Overal in Leusden is te zien, dat zondag 7 oktober de Fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht MTB-tocht gehouden wordt! De laatste verkenning heeft plaatsgevonden en het parkoers ligt er fantastisch bij. De route voert langs de mooiste punten van landgoed Den Treek. Ondermeer de Piramide van Austerlitz, de Vogelplas en de Veenplas liggen aan de route. Veel korte klimmetjes, snelle paden, uitdagende singletracks en afdalingen.  Ongeveer 50 vrijwilligers komen in actie om er een mooi MTB feest van te maken. De start op 7 oktober is tussen 9 en 10 uur bij FORT 33 Bavoortseweg 25 te Leusden, 35 of 50 km en ca.400 hm.

 

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Voorbereidingen fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht in volle gang