Jaarlijkse Groene Hart-tocht onder prima condities

Onder leiding van Pascal van Tielraden heeft TTL de jaarlijkse Groene Hart-tocht gemaakt. De traditioneel “met de hand samengestelde” route voerde de deelnemers onder perfecte omstandigheden over 150 km. door het Groene Hart. Via Zeist, Montfoort, Oudewater, Hekendorp langs de Reeuwijkse plassen. Te midden van de Nieuwkoopse plassen een prima koffie terras bij ‘strand Zomer’. Langs de Meije en daar iets voorbij de enige lekke band van de dag. Een mooie fietsdag door de rustige delen van de drukke (bijna) Randstad. Via Breukelen en Bosch en Duin  weer naar Leusden. Bijgaande foto’s geven een sfeerbeeld.
De Groene Hart-tocht is een van de acht eigen jaarlijkse tochten, die door TTL worden verreden over een afstand van zo’n 150 km. over auto luwe wegen vanuit Leusden.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Jaarlijkse Groene Hart-tocht onder prima condities

16 juni: trainen in Friesland

Een kleine groep van TTL traint de laatste maanden voor hun tocht naar de Pyreneeën eind juni, begin juli. Het maken van de nodige hoogtemeters voerde de groep onder meer naar België, zoals op bijgaande foto te zien is.
Als afsluiting van  alle hoogtemeters staat er nog een vlakke tocht in Friesland op het programma in de vorm van een iets aangepaste Elfstedentocht. Dit met het oog op het maken van behoorlijk wat uren achter elkaar op de fiets. De tocht van ruim 200 kilometer kent een tempo van niet meer dan 30 km. op de teller.
Deelname aan de tocht staat niet alleen open voor de Pyreneeën-gangers, maar voor iedereen, die deze tocht mee wil maken. Lees verder

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 16 juni: trainen in Friesland

vakantie voorproefje

Ook dit zomerseizoen trekken de leden van TTL er  weer op uit op de fiets. In het voorjaar bezocht een fors aantal leden Mallorca. Ook een aantal andere Europese landen als Tsjechië, Frankrijk en Duitsland kon zich in TTL belangstelling verheugen. de echte zomer moet nog komen. Om al vast een voorschot te nemen op de vakantie bezocht een aantal leden tijdens de wekelijkse fietstocht restaurant de Bosrand in Vaassen.  De grote vakantiefoto aan de wand bracht ze al in vakantiestemming.

Geplaatst in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor vakantie voorproefje