TTL is nu ook een club op Strava

Een aantal leden zullen het al gebruiken om eigen prestaties digitaal vast te leggen: Strava. Paul van de Loo was zo attent om een TTL club op Strava te maken. Aan de rechterkant van de website onder de buienradar zie je vanaf nu een overzicht van de laatst gereden ritten van mensen die lid zijn van de virtuele TTL. Wil je meer ritten zien of wil je meer details zoals de route dan kan je doorklikken naar de Strava website. Lid worden van de virtuele TTL club kan door met het eigen account in te loggen op de Strava website en daar TTL op te zoeken in de clubs. Nog geen Strava lid : Bekijk hier de TTL Strava clubpagina.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.