Wie durft? “Waypoint MTB marathon” op 14 oktober

Andermaal een onvervalst Paul van de Loo intiatief: Deze MTB tocht van 130 km wordt op 14 oktober georganiseerd door de Toerclub Rijssen.

Waar gaat het om?
De “Waypoint MTB marathon” op 14 oktober vanuit Rijssen. De afstand is 130km op de gps. Meer informatie op: de NTFU website
Voor deze tocht moet vooraf worden ingeschreven via de voorinschrijving op de website van de NTFU. Kosten zijn 17 euro. Dit is inclusief 3 verzorgde stops, Garmin bandana, warme maaltijd en consumpties na afloop !! Inschrijving is mogelijk vanaf 1 september. Dit filmpje op Youtube geeft een indruk van deze tocht.

Waarom?

Afgelopen juni is er een mooie TTL toertocht dwars over de Heuvelrug van 90 km geweest die sportief en sociaal gezien een perfecte sportdag opleverde. Als dat naar meer smaakt en je bijvoorbeeld iets anders wilt dan de bekende strandrace Hoek van Holland – Den Helder, dan kun je in een prachtige en voor velen nieuwe omgeving en in clubverband je grenzen (op)nieuw verleggen.

Nog niet overtuigd?
• Rijssen is een uurtje rijden vanaf Leusden, dat kan het bezwaar niet zijn.
• In het oosten van het land is het sowieso mooi.
• De tocht is altijd prima georganiseerd en met goeie bevoorrading.
• De verwachting is dat er rond de 500 deelnemers van start zullen gaan. Daardoor hoef je niet alles op de navigatie te fietsen, en kun je af en toe ook lekker de sporen volgen.
• Oktober is vaak nog een hele mooie maand, met prachtig kleurende bossen en prima MTB weer.
Er zijn nu al een stuk of 5 aanmeldingen. Wie volgt?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.