Start2Bike ATB 2017 begonnen

Vandaag de aftrap voor de eerste reeks van 4 trainingen in aanloop naar de Kozakkenputtocht van begin oktober. 6 enthousiaste deelnemers 2 trainers een een toevallige gast cursist (Ben uit Zielhorst) hebben zich de kunde van het beter mountainbiken eigen gemaakt bij de eerste van de 4 start2bike cursussen. We zijn begonnen met een ‘duik in het diepe’ door de de groep de zandpaadjes van de Treek te laten verkennen. Na deze warming-up volgde een training ‘basishouding’ voor het mountainbiken (de aanvalshouding) en vertrouwd worden met het remmen in het terrein, de grenzen kennen de deelnemers inmiddels! Daarna volgde een Treekrit onder de bezielende leiding van’ the master of the goat trails’ Edwin die er voor zorgde dat de fietsen door gras en takjes vakkundig schoon geborsteld werden. We hebben afgesloten met een slakkenrace waarbij de winnaar degene was die het langst over een traject van 10 m deed.
Ik heb als trainer veel glimlachen gezien. Prima dus. Ook blij dat ik mijn telefoon weer terug heb (onderweg verloren) en dat Sjaak ook weer over zijn autosleutels beschikt (ook niet samen met hem op de juiste plaats terecht gekomen….) kortom eind goed al goed.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.