voorrijders dinsdagavond gezocht

De dinsdagavond is één van de meest populaire clubritten van TTL, een beproefd concept waarbij voorrijders een route voorbereiden en voorrijden in een gematigd tempo (C-groep maximaal 29 km/u – gemiddeld 25 km/u). Voor gevorderde wielrenners een mooie avond voor een rustige hersteltraining, voor minder gevorderde TTL’rs een mooie avond om aan te haken binnen TTL.

In totaal bieden we deze rit zo’n 20 weken aan, vanaf april tot en met augustus. De toercommissie beschikt graag over een ruime groep voorrijders, zodat iedereen maar maximaal 2 keer per seizoen hoeft voor te rijden en bij verhindering gemakkelijk een vervanger kan worden gevonden.

Heb je belangstelling? Klik dan hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier dan nemen we contact met je op. Vanzelfsprekend wordt je in het begin ingepland met ervaren voorrijders, zodat je kunt ervaren wat er van je wordt verwacht.

De toercommissie

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.