Eerste rit TTL Recra verreden

Het seizoen 2018 van TTL is inmiddels echt van start gegaan. De leden rijden verschillende traditionele tochten richting de Veluwe, de Betuwe en de Hatertse Vennen. In de  omgeving van Leusden worden de clubritten verreden. En zaterdag 31 maart is ook de eerste rit van de TTL recreatiegroep verreden.

De rit voerde de deelnemers over zo’n 80 km. lans het Valleikanaal, Wijk bij Duurstede, Leersum en Woudenberg. Het tempo  van de TTL-Recra ligt op maximaal 26 kilometer met een gemiddelde snelheid van ongeveer 23 kilometer per uur. En er is altijd  -zie de foto- een koffiepauze onderweg. TTL-Recra rijdt op zaterdagmorgen en dinsdagavond.
TTL-Recra  is in het leven geroepen om de recreatieve racefietser de mogelijkheid te bieden in een rustig tempo mooie tochten te maken in de omgeving.
Aanmelden voor TTL-Recra is nog altijd mogelijk.
Daarvoor kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Klik daarvoor hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.