16 juni: trainen in Friesland

Een kleine groep van TTL traint de laatste maanden voor hun tocht naar de Pyreneeën eind juni, begin juli. Het maken van de nodige hoogtemeters voerde de groep onder meer naar België, zoals op bijgaande foto te zien is.
Als afsluiting van  alle hoogtemeters staat er nog een vlakke tocht in Friesland op het programma in de vorm van een iets aangepaste Elfstedentocht. Dit met het oog op het maken van behoorlijk wat uren achter elkaar op de fiets. De tocht van ruim 200 kilometer kent een tempo van niet meer dan 30 km. op de teller.
Deelname aan de tocht staat niet alleen open voor de Pyreneeën-gangers, maar voor iedereen, die deze tocht mee wil maken.De tocht wordt gehouden op 16 juni. Het vertrek is om 07:00 uur vanaf Fort 33.
Voor de aanmelding kun je gebruik maken van onderstaand formulier. Verzoek is wel om dit te doen voor 9 juni. Dit in verband met de organisatie van een en ander.

Meldt zich aan voor deelname aan Friesland-training op 16 juni.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.