Jaarlijkse Groene Hart-tocht onder prima condities

Onder leiding van Pascal van Tielraden heeft TTL de jaarlijkse Groene Hart-tocht gemaakt. De traditioneel “met de hand samengestelde” route voerde de deelnemers onder perfecte omstandigheden over 150 km. door het Groene Hart. Via Zeist, Montfoort, Oudewater, Hekendorp langs de Reeuwijkse plassen. Te midden van de Nieuwkoopse plassen een prima koffie terras bij ‘strand Zomer’. Langs de Meije en daar iets voorbij de enige lekke band van de dag. Een mooie fietsdag door de rustige delen van de drukke (bijna) Randstad. Via Breukelen en Bosch en Duin  weer naar Leusden. Bijgaande foto’s geven een sfeerbeeld.
De Groene Hart-tocht is een van de acht eigen jaarlijkse tochten, die door TTL worden verreden over een afstand van zo’n 150 km. over auto luwe wegen vanuit Leusden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.