TTL’ers op vakantie

TTL-leden fietsen ook dit jaar de nodige en gevarieerde kilometers in het buitenland. Het voorjaar stond bij velen in het teken van Mallorca; Frankrijk en Tsjechië. Tijdens de zomer kun je TTL-leden op de fiets in grote delen van Europa vinden. In deze rubriek besteden we aandacht aan hun fietsverhalen.
Evert van Ginkel tref je op dit moment in de Cevennen. Komende week vertrekken de Pyreneeëngangers voor het echte hooggebergte. Van de Atlantische oceaan naar de Mediterrane.  Evert: “De absolute toppen vind je in de Cevennen -zie ook bijgaande foto-, maar een ritje vanuit standplaats Anduze van 60, 70 km met daarbij 700 tot 900 hm maakt duidelijk dat er niets vlak is. De rit van 110 km over ondermeer de Col d’ Asclier bracht zelfs 1600 hm met zich mee. Gluiperig  vals plat tot hellingen van zelfs 11% of iets meer bij een temperatuur van 30C+ dat hier en daar gesmolten asfalt oplevert zorgt voor het nodige zweet. Kortom een prachtig en rustig fietsgebied dat daar naast ook erg uitdagend is”.
Namens de redactie wenst hij de Pyreneeëngangers veel fietsplezier en hij verwacht een mooi verslag van de belevenissen.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, vakantiegroeten. Bookmark de permalink.