7 oktober TTL – Greefhorst Kozakkenputtocht

De 21ste TTL – Greefhorst Kozakkenputtocht voor MTB’ers vindt dit jaar plaats op zondag 7 oktober. De tocht voert de deelnemers door de bossen in de omgeving van de Kozakkenput. Er ligt een parcours klaar van 35 of 50 km. met 400 hoogtemeters.
De start is tussen 09:00 uur en 10:00 uur bij Fort 33, Bavoortseweg 25. Inschrijven ter plekke, ook met het scan & Go systeem. De kosten bedragen vijf euro. NTFU- en KNWU-leden betalen voer euro. Deelname voor de jeugd onder de twaalf jaar is gratis.

TTL heeft voor het in goede banen leiden van deze tocht de beschikking over een aantal vrijwillige verkeersregelaars. Niettemin zijn nog regelaars nodig. Belangstellenden kunnen zich opgeven met behulp van dit formulier. Het lidmaatschap van TTL is daarbij geen vereiste. Na opgave krijgen de vrijwilligers een inlogcode voor een gratis cursus verkeersregelaar.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.