Start2Bike mtb vijf trainingsochtenden in september

Het mtb seizoen staat weer voor de deur. Op de mtb door de bossen fietsen is populair. Steeds meer mensen kopen een mountainbike maar ontdekken dan al snel dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets. Daarom biedt TTL in september leden en niet-leden de “Start2Bike MTB” trainingen aan.


Doel:
              het verantwoord kunnen fietsen van een MTB tocht.
Wanneer:     Zondagochtend 2, 9, 16, 23 en 30 september van 9.00 tot 12.00 uur
Waar:            FORT33. Vanzelfsprekend wordt er koers gezet naar Den Treek.
Hoe laat:       De start is om 09:00 uur. De training is rond 12:00 uur afgelopen.

Start2Bike is een laag laagdrempelig trainingsprogramma waarbij je in vijf trainingen meer controle over je fiets krijgt. Het programma staat onder begeleiding van ervaren trainers. Je werkt aan de (basis)techniek op de mountainbike. In vijf lessen van ongeveer drie uur leer je meer over remmen, schakelen, in een groep rijden, klimmen, dalen en bochtentechniek. Start2bike is niet alleen geschikt voor beginnende mountainbikers, maar ook voor mtb’ers die al enkele jaren fietservaring hebben. Aan het eind van de training ben je klaar voor de Greefhorst Kozakkenputtocht van 7 oktober.

De vier trainingsochtenden zijn voor leden van TTL gratis. Niet leden betalen € 37,50. Besluit je om lid te worden van TTL, dan wordt het bedrag in mindering gebracht op de contributie van € 50,00.

Aanmelden kan met behulp van het onderstaande formulier

Geeft zich op voor de Start2Bike training. Deze wordt gehouden op 2, 9, 16, 23 en 30 september.