Kozakkenputtocht 6 oktober 2019

Zondag 6 oktober wordt de jaarlijkse MTB tocht van Toerfiets Leusden (TTL), de Fietsen van Greefhorst Kozakkenputtocht gehouden. Ook dit jaar is eenmalig het landgoed Den Treek – Henschoten opengesteld.
Het parcours is ingrijpend aangepast. Het is veiliger en compacter gemaakt, maar met behoud van de 35 en 50 km. lengte en de 300 – 450 hoogtemeters. Door het schrappen van de overtochten rijden de deelnemers nu meer kilometers door de bossen in de omgeving van Leusden en Landgoed Den Treek – Henschoten.
Ondanks alle veranderingen blijft het concept het zelfde: goede organisatie, veilig door inzet verkeersregelaars, helder uitgezet, een mooie mix van singletracks en brede paden, waardoor opstoppingen voorkomen worden. Je kunt kiezen uit 35 of 50 km. Natuurlijk is er onderweg weer een verzorgingspost en ook een mobiele pechservice. Deze wordt verzorgd door een team van Fietsen van Greefhorst uit Leusden.

Start en finish zijn bij FORT33 aan de Bavoortseweg 25 te Leusden. Daar is ruim voldoende parkeergelegenheid. Starten op 6 oktober vanaf 09.00 uur tot 10.00 uur. In FORT 33 is de koffie lekker en na afloop kun je er nog gezellig nagenieten met een hapje en drankje.

Kosten €5.00  (NTFU en KNWU leden €1.00 korting). Kom genieten van een mooie MTB dag! De jeugd onder de 12 jaar mag gratis meerijden.