Theo Meijer maakt sporten Corona proof

Nu het fietsseizoen langzaam op zijn einde loopt start een aantal TTL’ers weer met spinnen bij Theo Meijer. Dit kan in een inmiddels volledig Corona proof accommodatie.
Per ruimte is een maximaal aantal mensen toegestaan. De horeca is vooralsnog op last van het RIVM gesloten. In het pand is een routing aangebracht om de bezoekers te begeleiden en er voor te zorgen, dat de 1,5 m gehandhaafd kan worden. De entree van de spinningzaal is te bereiken via het centrale trappenhuis en de uitgang via de kleine dojo.

ventilatie
Ten behoeve van de ventilatie maakt Theo Meijer gebruik van een klimaat beheersingssysteem. Dit zorgt voor aanvoer van verse lucht van buiten. Deze lucht wordt eerst gezuiverd door diverse filters en pas daarna in de ruimtes geblazen. De afzuiging vindt plaats met behulp van een apart systeem. Hierdoor kan er nooit luchtcirculatie plaatsvinden. Registratie vooraf is in Corona tijd een verplichting. Dit kan met behulp van de Theo Meijer Sportapp. Voor meer informatie Theo Meijer Sport.