wake up trainingen 2020

Om aan het begin van het seizoen goed op de fiets te zitten en zoveel conditie op te doen dat moeiteloos de clubritten kunnen worden gefietst, organiseert TTL jaarlijks zes wakeup trainingen. Tijdens deze training werk je aan de basisvaardigheden en doe je dat beetje extra conditie op om het nieuwe seizoen goed te starten. De trainingen zijn toegankelijk voor leden en niet leden.

Voor leden is de training gratis. Niet leden betalen 50 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het lidmaatschap als je je na de trainingen aanmeldt als lid.
De trainingen worden verzorgd door eigen trainers van TTL. Tijdens de training ben je ook als niet-lid verzekerd bij de NTFU. 

Om te beginnen: de Wake up trainingen
Een “wake up” training voor alle niveaus. Ter voorbereiding op het fietsseizoen gericht op:
– conditie/kracht,
– techniek en vaardigheid.

Wanneer: vanwege het Corona virus heeft het bestuur de trainingen afgelast tot in ieder geval 31 maart. In onderling overleg bepalen de deelnemers aan de Wakeup training wanneer de trainingen worden voortgezet.

Na de Wake up
Inmiddels is de zomertijd ingegaan. De trainingen voor alle niveaus worden voortgezet. Dit behelst basis-trainingen
Doel: een klim-of lange duurtocht te kunnen volbrengen.
Wanneer: donderdagavond 18, 25 april en 2, 9,16, 23 mei.
Waar: Fort 33.
Hoe laat: de start is 19:00 uur. De trainingen duren uiterlijk door tot de schemering / zonsondergang.

Minimaal 6 deelnemers
De Wake up training gaat door bij minimaal zes deelnemers. Inschrijving is mogelijk tot en met 27 februari. Inschrijvers krijgen uiterlijk 2 maart bericht of de training doorgaat.

Afsluitend weekend 24 en 25 mei
De trainingen worden afgesloten met een slotweekend op 24 en 25 mei. De bestemming is nog onbekend, maar er moet op het nodige klimwerk gerekend worden. Denk aan Limburg, de Ardennen of de Eifel.

Aanmelden kan met behulp van het onderstaande formulier.

Geeft zich op voor de Wake up training 2020